ACTIEVOORWAARDEN WE IS ME® STUDENTEN KORTING

Het WE IS ME studenten programma biedt 10% korting voor studenten. De 10% studentenkorting is geldig op de gehele collectie, met uitzondering van afgeprijsde artikelen of in combinatie met meerstuksaanbiedingen en andere promoties. De korting geldt zowel in de winkel als op www.wefashion.com en in de App. De 10% studentenkorting geldt een collegejaar en eindigt altijd op 31 augustus. Hierna moet opnieuw de collegekaart getoond worden aan de kassa, om te korting te reactiveren. De voordelen van het WE IS ME studentenprogramma zijn niet beschikbaar voor medewerkers van WE. De verzameling en het gebruik van de gegevens vinden plaats in overeenstemming met toepasselijke wetten en regels.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN WE IS ME® STUDENTEN PROGRAMMA

Voorwaarden voor het deelnemerschap WE IS ME studenten programma

 1. Iedereen die studeert in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk of Zwitserland kan deelnemen aan het WE IS ME studenten programma.
 2. Om deel te nemen aan het WE IS ME studenten programma, dien je:
  - WE IS ME member te worden;
  - Een geldig identiteitsdocument te tonen aan de kassa;
  - Een geldige collegekaart te tonen aan de kassa;
 3. Het WE IS ME studentenprogramma is strikt persoonlijk.
 4. Lid worden van WE IS ME en deelnemen aan het studenten programma kan bij alle WE-winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Nadat de vereiste documenten zijn getoond ontvangt de student direct 10% korting. Na deze eerste transactie zal de student een collegejaar lang, van 1 september tot 31 augustus, 10% korting krijgen in de winkel en online. Hierna moet opnieuw de studentenkaart worden getoond in de winkel om de korting te reactiveren.
 5. Het deelnemerschap kan op enig moment worden opgezegd door een e-mail te sturen naar contact@wefashion.com

Privacybeleid

 1. Alle persoonlijke gegevens die worden verzameld via je deelnemerschap aan het WE IS ME studenten programma worden uitsluitend gebruikt en uitgewisseld voor communicatie betreffende WE Students en voor directe mails met betrekking tot WE-producten en -evenementen.
 2. WE Europe B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking en het gebruik van alle persoonlijke gegevens van de deelnemers aan het WE IS ME studenten programma in overeenstemming met de nationale wetgeving inzake gegevensbescherming. De verantwoordelijkheid voor de manier waarop je persoonlijke gegevens worden verzameld, verwerkt en gebruikt berust bij WE Europe B.V. en niet bij de deelnemende winkels. Je persoonlijke gegevens worden verzonden naar en bewaard in Nederland. De dienstverleners nemen geschikte technische en organisatorische maatregelen om alle persoonlijke gegevens te beschermen en zijn contractueel verplicht om je persoonlijke gegevens exclusief te verwerken volgens instructies van WE Europe B.V.
 3. Afhankelijk van de instemming, die je kunt verlenen door het invullen van je e-mailadres en het aankruisen van het juiste vakje, zal WE Europe B.V. je regelmatig informatie sturen over WE-producten en -diensten, evenals uitnodigingen voor evenementen en speciale acties in je regio via e-mail of post. Je hebt recht op toegang tot je eigen gegevens. Als je je instemming wilt intrekken en niet langer geïnformeerd wilt worden over direct-marketingactiviteiten, je persoonlijke informatie wilt wijzigen, of als je verdere vragen over gegevensbescherming hebt, bel dan met onze klantenservice op 00800 - 933 27 446 (gratis nummer vanaf een vast toestel, maandag-vrijdag 8.30-18.00 uur), ga naar onze website www.wefashion.com/student of stuur een e-mail naar contact@wefashion.com. Je kunt ook schrijven naar WE Europe B.V., Postbus 30200, 3503 AD Utrecht, Nederland.

Disclaimer

 1. WE Europe B.V. is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit het gebruik van het WE IS ME studentenprogramma student card tenzij dit het gevolg is van opzet of zware roekeloosheid.
 2. Diversen
 3. WE Europe B.V. behoudt zich het recht voor om lopende promoties op elk moment in te trekken. Om je uit te schrijven voor het WE IS ME Studenten programma, neem contact op met customerservice. Je kan je tegen deze voorgestelde verandering verzetten door ons een brief per post te zenden binnen drie maanden vanaf de hierboven vermelde verwittiging. Je lidmaatschap wordt dan beëindigd na het verwerken van je brief.
 4. Stuur voor vragen met betrekking tot het WE IS ME studenten programma een e-mail naar contact@wefashion.com, bel 00800 - 933 27 446 (gratis nummer vanaf een vast toestel, maandag-vrijdag 8.30-18.00 uur) of schrijf naar WE Europe B.V., Postbus 30200, 3503 AD Utrecht, Nederland.global.secondarynavheading