Je hebt 7 van de 7 producten gezien
Terug naar boven

Mooie vesten voor meisjes

Een mooie vest voor meisjes is multifunctioneel. Een toffe vest houdt ze warm en staat mooi. Een vest kan open en dicht worden gedragen. Met een eenvoudig T-shirt onder de vest, is dit samen met een jeansbroek een warme winter outfit.

Een knoop- of een ritssluiting

De ene vest heeft knopen en het andere vest gaat dicht met een ritssluiting. Vesten die de meiden vooral warm moeten houden hebben vaak een ritssluiting. Een vest met knoopjes wordt vaak half open gedragen. De knoopjes zijn daarbij een leuk detail. Als de meiden een shirt met een leuke print onder de vest dragen, dan hoeven ze deze niet helemaal dicht te doen. de open vest en het shirt zorgen dan voor een leuke combinatie en voor een extra dimensie in de outfit.

Korte en lange vesten

Er is veel keuze als het gaat om de lengte van vesten. Een lange vest is als snel netjes en wordt meestal op skinny jeans gedragen. Een heel korte vestje wordt vaak gecombineerd met een shirt met lange mouwen die een opvallende kleur als groen of roze heeft. Deze kunnen meiden met een tof rokje en een paar stoere laarsjes combineren voor een mooie look.