Je hebt 30 van de 94 producten gezien
Terug naar boven

Casual en basic T-shirts

Iedere man heeft T-shirts nodig. In de zomer zijn ze een must en in de winter zijn donkere T-shirts fijn om onder een trui of een hemd te dragen. Wit en zwart zijn mooie basic T-shirts, maar de meeste mannen houden wel van wat meer kleur in hun kledingkast. Daarom heeft WE Fashion allerlei T-shirts in het assortiment opgenomen. Je kunt kiezen voor een mooi rood of paars basic shirt. Maar je kunt ook opteren voor iets met wat meer flair, want je kunt ook hele leuke shirts met prints vinden.

Kleine details

Als een ontwerp vrij eenvoudig is, dan worden de details heel belangrijk. Het verschil tussen een shirt met een ronde of een v-hals lijkt misschien klein, maar als je wat breder bent, staat een v-hals veel beter dan een ronde hals. Sommige T-shirts van WE Fashion zijn voorzien van extra knopen. Deze zijn als surplus aangebracht. Een leuk detail dat het T-shirt net wat meer eigenheid geeft.

Lekker casual

In je vrije tijd draag je natuurlijk graag kleding die ontspannen zit. Geen strakke hemden of vestjes die alleen mooi zitten als je stil zit. Daarom kun je bij WE Fashion allerlei stijlvolle T-shirts met prints vinden. Deze T-shirts zijn perfect voor in je vrije tijd. Ze staan goed en ze zitten heerlijk doordat ze gemaakt zijn van een zachte stof die met jouw lichaam mee rekt.