Je hebt 8 van de 8 producten gezien
Terug naar boven

Een toffe vest is een must have

Een vest is eigenlijk gewoon een gemakkelijke vorm van een trui. Je kunt hem snel over iets anders aantrekken en hij houdt je lekker warm. Er zijn verschillende soorten vesten. Wollen vesten zijn heerlijk voor in de winter. Je kunt natuurlijk ook voor een wat neutraler item kiezen zoals een donker blauwe vest. Die kun je altijd aantrekken. Zowel over een lichtblauw hemdje als over een vrolijke T-shirt.

Size matters

Een vest is basiskleding. Je kunt spelen met de maat als het om stijl gaat. Ga jij bijvoorbeeld voor een vest die precies past of juist voor een meer sloppy vest? Een vest dat wat groter valt, staat wat nonchalanter, terwijl een goed passende vest weer wat cleaner staat. En misschien vind jij een grote groene vest wel gewoon mooier en beter zitten.

Knopen of een rits

Een vest kenmerkt zich doordat je hem open en dicht kunt doen. De ene vest kun je dichtdoen met knopen en de andere met een rits. Knopen op een vest zorgen voor wat meer details op het kledingstuk. Vooral de keuze voor het soort knoop is dan belangrijk. Kies je voor een vest met grote knopen of juist voor wat kleinere. Een vest met een rist is vaak wat neutraler omdat de sluiting dan minder opvalt.