Je hebt 30 van de 36 producten gezien
Terug naar boven

Verschillende geklede broeken voor heren

Er zijn veel verschillende broeken voor heren verkrijgbaar. Wil je een zwarte of juist een lichte geklede broek? En wil jij er eentje die strak zit of heb je liever dat de broek wat ruimer zit? Een geklede broek is meer dan alleen een onderdeel van een pak, het is een onderdeel van jouw stijl.

Klassieke geklede broeken

Een geklede broek heeft wel een paar karakteristieke kenmerken: het heeft vooraan en achteraan een ‘strijkvouw’ zitten. Dat wekt het idee dat de broek die ochtend nog gestreken is. Zo geeft het een verzorgde indruk en dat is precies wat je wilt bereiken als je een nette broek aan hebt. Daarbij zijn geklede broeken vaak gemaakt van een zachte stof. Ondanks dat een pak een formeel kledingstuk is, zit hij dus wel goed.

Strakke of losse pijpen

Bij de ene broek lopen de pijpen iets uit en bij de andere broek zitten de pijpen juist weer strak om je benen. Een echt pak zit niet al te strak en ook niet al te los. Maar tegenwoordig kun jij jouw eigen stijl bepalen. Bij WE Fashion vind je daarom broeken met wat ruimere pijpen en broeken die iets naar binnen lopen.