Je hebt 2 van de 2 producten gezien
Terug naar boven

Mooie broeken voor mannen

Een broek is het mannenkledingstuk bij uitstek. We dragen het al zo lang als we het ons kunnen herinneren. Eerst was er maar weinig keuze, maar tegenwoordig zijn er verschillende broeken in alle stijlen en smaken. Houd jij van broeken met een kleurtje of speel je liever op safe en ga jij voor een zwarte of donkerblauwe broek?

De klassieke chino’s

Een chino zit tussen een geklede broek en een nonchalante vrijetijdsbroek in. Een chino is daarom perfect voor zowel naar het wek te gaan als voor in je vrije tijd. Een rode chino is een broek die comfortabel zit en ook nog eens mooi is. Er zijn natuurlijk meer kleuren dan alleen rood! Blauw, beige en rood zijn de meest populair kleuren, maar misschien vind jij een donker rode broek het mooist?

Een katoenen broek

Deze broek is gemaakt van een fijn soort katoen dat zacht aanvoelt en stevig is. Dat maakt deze broek een favoriet bij veel mannen.

Vrijetijdsbroek of stijlvoller?

Met deze broeken kun je meerdere kanten op. Zeker als de broek een donkere kleur heeft. Met een nonchalante trui erop is het een vrijetijdsbroek. Draag je er een mooi hemdje op, dan kun je hem ook perfect aantrekken om naar een zakelijke afspraak te gaan. Een broek neemt de stijl over van de kleren die je erbij draagt. Dat is dus helemaal aan jou!