Bestel nu, betaal achteraf met Afterpay

Voor 21u besteld, morgen in huis!

Gratis bezorging vanaf €30,-

Gratis terugzenden

Gratis pick-up & return in de winkel

Men Broeken

Broeken

Working hard or hardly working? Wat je plannen ook zijn, met onze everyday broeken en shorts ben je sowieso dressed to impress.

Terug naar boven

Broeken voor mannen

Broeken zijn er gelukkig in allerlei soorten en maten. Voor je werk draag jij misschien vaak een zwarte, geklede broek. Terwijl je in de vrije tijd waarschijnlijk liever in een blauwe, katoenen broek rond loopt. WE Fashion heeft een uitgebreid assortiment broeken voor zowel wanneer het allemaal wat mooier moet als voor een gewone middag met vrienden.

Verschillende broeken, verschillende stijlen

Al deze verschillende broeken zorgen ook voor veel verschillende stijlen. De ene broek zit wat wijder en de andere broek is wat strakker. Ook de kleur is enorm bepalend voor jouw stijl. Met een rode broek maak je een andere indruk dan met een zwarte of een donker blauwe broek.

Katoenen broeken

De meeste broeken zijn gemaakt van een stevige katoensoort. Dat voelt zacht aan en ademt goed. Bovendien zorgt het ervoor dat jouw huid de warmte kwijt kan en voorkomt klamme benen. In de winter zijn deze broeken daarom goed warm en in de zomer juist weer heerlijk koel.