Je hebt 30 van de 59 producten gezien
Terug naar boven

Blazers voor mannen

knappe jasjes voor mannen zijn een must have. Met een mooie blazer tover je een outfit in een handomdraai van casual outfit naar een geklede outfit. Een zwarte blazer is een slimme keuze, want deze kun je voor elke gelegenheid aantrekken. Donkerblauw of grijs zijn ook veilige keuzes. Met deze kleuren kun je eindeloos blijven combineren.

Blazers zijn ook casual

Als je een knappe blazer in de kast hebt hangen, dan ben je vast geneigd om hem alleen naar zakelijke afspraken aan te trekken. Zonde, want een blazer kan ook een mooie toevoeging zijn aan een casual outfit. Een blazer op een jeans in plaats van een geklede broek, maakt al een heel verschil. Ruil het hemdje in voor een leuke shirt en je hebt een stijlvolle en casual outfit gecreëerd.

Open of dicht?

Bij zakelijke meetings zul jij je jasje vast dichtknopen, maar zeker als je voor een casual blazer kiest, kun je hem ook perfect open dragen. Daarmee leg je meer nadruk op het shirt of hemd dat je eronder draagt. Zorg er dan dus voor dat het shirt eronder mag opvallen. Bijvoorbeeld met een leuke print of een toffe kleur.