Je hebt 1 van de 1 producten gezien
Terug naar boven

Stoere broeken voor meisjes

Jonge meiden willen graag stoer en toch meisjesachtig zijn. Met een regular fit jeans is dat precies wat ze zijn: stoer en meisjesachtig. Regular fit jeans zitten aan de bovenkant wat losser en hebben toelopende broekspijpen. Daardoor geeft deze broek een baggy look voor meisjes.

Regular fit: een toffe jeans

De meeste meiden vinden regular jeans goed zitten omdat ze niet te strak aanvoelen en vaak gemaakt zijn van een stretchstof. Het is een stoere jeans die ze perfect elke dag aan kunnen trekken. In combinatie met een mooi shirt met lange mouwen is het perfect voor naar school. In hun vrije tijd staan regular jeans ook mooi bij wollen truien of een stoere meisjessweater.

Een spijkerbroek met toelopende pijpen

De regular fit spijkerbroeken hebben een beetje de vorm van een wortelbroek. Bovenaan zit deze spijkerbroek voor meiden wat losser. De broekspijpen van lopen iets toe. Als meiden een paar ballerina’s onder deze broek dragen, wordt het effect van de toelopende broekspijpen versterkt. Je kunt dit doorbreken door de meiden er een paar stoere sneakers bij te laten dragen.