Je hebt 30 van de 112 producten gezien
Terug naar boven

Leuke jongenstruien en -vesten

De truien van jongens en mannen lijken best wel sterk op elkaar. Toch zijn de truien voor jongens net iets vrolijker. Bij de jongensafdeling van WE Fashion vind je vrolijk gekleurde truien zoals gele sweaters of oranje hoodies. Ook de vesten hebben wat meer kleur dan bij de volwassenen. Zo heeft de WE bijvoorbeeld stoere vesten die geïnspireerd zijn op de Amerikaanse sportwereld. Een stoer baseball vest of een American football trui.

Truien met capochons

Een fijne hoody wil iedereen wel in zijn kast hebben. Zeker jongens zijn gek op deze truien. De kleine boys dragen ze graag, want ze zitten lekker warm en ze staan stoer. De capuchon is in de winter ook fijn wanneer er een harde wind op staat. Bij de WE vind je leuke oranje hoodies en truien met een print erop.

Knappe vesten voor jongens

WE Fashion heeft verschillende soorten vesten voor jongens. Er zijn vesten die ook perfect als jas gebruikt kunnen worden in de lente en er zijn vesten die ideaal zijn om mee naar school te gaan. Voor tijdens de winter zijn er heerlijk dikke vesten. Ook in de zomer is het fijn als de jongens wat over een T-shirt aan kunnen trekken. Zeker wanneer het wat kouder wordt ’s avonds.