Je hebt 10 van de 10 producten gezien
Terug naar boven

Mooie jongensbroeken

De broeken van WE Fashion voor jongens zijn altijd volgens de laatste nieuwe mode. Elk seizoen komen er weer nieuwe exemplaren in de winkel en natuurlijk ook online. Wil jij nog een lichtblauwe jongensbroek of zoekt jouw zoon nog een cargobroek met een legerprint? Bij WE Fashion vind je het allemaal.

Lange broeken voor zomer en winter

Katoenen broeken kun je in de zomer en in de winter dragen. Een cargobroek wordt veel in de zomer gedragen en is een favoriet voor op vakantie. Een chino broek is bij jongens het hele jaar door populair. Een groene chino of juist een doodgewone broek met een fel oranje kleur, bij WE Fashion kun je ze allemaal vinden. Wat voor stijl jouw zoon ook heeft: bij de WE vindt hij zeker zijn favoriete broek.

Felle kleuren

Jongens zijn gek op felle kleuren. Bij WE Fashion vind je daarom mooie katoenen broeken in opvallende kleuren. Houdt hij van oranje of heeft hij liever een lichtgroene broek? Deze gekleurde broeken kun je makkelijk combineren met een basic T-shirt. Kies voor een contrasterende kleur. Bijvoorbeeld een rood T-shirt met een blauwe slim fit broek voor jongens. Of ga voor een groen met blauwe combo!