Terug naar boven

Basic fashion voor jongens

Hoe ouder jongens worden, hoe meer ze om hun eigen stijl gaan geven. Wat voor stijl de jongens ook ontwikkelen, ze hebben allemaal een aantal basis items nodig. Ieder kind heeft een simpel shirt met lange mouwen nodig. Een blauw shirt voor een jongen kan zonder iets erop worden gedragen. Als het wat kouder is, dan kan hij er wel een wollen vest over dragen. En is het juist wat warmer, dan kan hij de mouwen opstropen.

Basic T-shirts

Iedereen heeft een paar basic t-shirts nodig. Jongens hebben zeker een wit en een zwart basis T-shirt nodig. Deze kunnen ze in de winter onder truien dragen en in de zomer kunnen ze vrolijk gekleurde shirts zoals een groen T-shirt gewoon op een jeans aantrekken. Het zijn simpele T-shirts die met iedere stijl te combineren zijn.

Fijne zachte stof

Voor kleding die je vaak draagt is het belangrijk dat het ook goed zit. Zeker voor kinderen is het belangrijk, want kriebelige kleding trekken ze gewoon niet meer aan. Daarom zijn de shirts van WE Fashion gemaakt van zacht katoen. Dat voelt lekker aan en gaat lang mee.