Je hebt 6 van de 6 producten gezien
Terug naar boven

Broeksriemen

Riemen voor kinderen zijn populair. Vaak blijven broeken net iets beter zitten met een riem. De broeken van WE Fashion zijn al voorzien van een extra elastiek in de taille waarmee de precieze maat afgesteld kan worden. Toch geeft een riem een beetje extra stevigheid. En daarbij staat het natuurlijk ook gewoon mooi.

Stoere riemen voor jongens

Voor jongens heeft WE Fashion verschillende stoere riemen. Natuurlijk kun je voor een neutrale bruine riem kiezen. Deze is altijd handig, want deze kun je bij iedere broek dragen. Maar voor jongens is een fel groene riem veel leuker. Deze valt goed op. Of juist een riem met een leuke print erop. Die kun je goed combineren met een kinderbroek of een chino.

Leren of kunststof riemen

Riemen zijn vaak gemaakt van leer. Dit materiaal gaat lang mee en vormt zich naar het lichaam. Kunststof riemen worden steeds populairder. Deze zijn iets goedkoper, en kunnen verschillende vormen aannemen. Wil je bijvoorbeeld een hele gladde riem, of juist een riem met een leuk ribbeltjes motief? Met kunststof kan dat allebei.